Onze klanten waarderen ons met een 9.6
Persoonlijk contact
Levering thuis en bij alle PostNL afhaalpunten
0

KLEDING SEIZOENS OPRUIMING ENKELE STUKS BESCHIKBAAR OP=OP!!! KLEDING SEIZOENS OPRUIMING ENKELE STUKS BESCHIKBAAR OP=OP!!!

Onze klanten waarderen ons met een 9.6
Persoonlijk contact
Levering thuis en bij alle PostNL afhaalpunten

KLEDING SEIZOENS OPRUIMING ENKELE STUKS BESCHIKBAAR OP=OP!!! KLEDING SEIZOENS OPRUIMING ENKELE STUKS BESCHIKBAAR OP=OP!!!

Notice textNotice text mobileLees meer

Beschikbaarheid en reserveren

Beschikbaarheid

Veel onderdelen en fietsen zijn niet tot slecht beschikbaar. De levertijden op producten als cassettes, derailleurs, complete fietsgroepen, voorvorken, dempers etc. lopen op naar maanden. De oorzaak is soms moeilijk aan te wijzen. Met name de grootte wereldwijde vraag naar nieuwe fietsen en hierdoor de belasting op de productiecapaciteit van de verschillende fabrikanten is een van de boosdoeners. Uiteraard hebben de fabrieken ook problemen gehad met productie in de piekmaanden van de Corona periode en de nasleep daarvan. Sommige leveranciers waren gesloten of zijn deels gesloten geweest. 

Reserveringen

Wij van MTB-GEAR hebben er toe besloten om onze klant de gelegenheid te bieden producten te reserveren. Wij zijn van mening dat we op deze manier iedere klant het beste kunnen bedienen. Op onze site vermelden wij bij producten die niet op voorraad zijn de verwachte levertijd. Dit is de levertijd die wij doorkrijgen vanuit onze leveranciers. Een levertijd is geen garantie voor het ook daadwerkelijk geleverd krijgen van je product, hoe graag we dit ook zouden willen. Wij staan met onze backorders in de rij bij de verschillende leveranciers / distributeurs in Europa en als er minder binnenkomt dan  gepland kan het gebeuren dat een leverdatum opgeschoven wordt.

Communicatie

Komt het voor dat een verwachte leverdatum niet gehaald wordt of opgeschoven naar een andere datum dan informeren wij onze klant voor of max. twee dagen na de verwachte leverdatum met een nieuwe datum. Uiteraard heb je op dat moment de keuze om je bestelling te annuleren en een restitutie te krijgen van het volledige betaalde bedrag. 

Klantenservice

Telefoonnummer

Bel ons

0318-423636

E-mail

Mail ons

[email protected]

Social media

Socials

9.6Review LogoWij scoren een 9.6 op Trusted Shops

MTB-GEAR

't Veld 22
3959 BN - Overberg
Nederland Bekijk op Google Maps

NL862209043B01
81756976

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »