Menu
EUR
Schwalbe Racing Ralph Addix Speed 29 x 2.35 zwart
Schwalbe
(0)

Schwalbe Racing Ralph Addix Speed 29 x 2.35 zwart

€54,95 Incl. btw
Niet op voorraad

De Schwalbe Racing Ralph Addix Speed 29 x 2.35 zwart - de ultieme wedstrijdconstructie voor XC racers. Onovertroffen controle en lage rolweerstand. Extreme souplesse absorbeert hobbels ontlast de rijder en zorgt voor ongelooflijke tractie. Lees meer.

  • Telefonisch bereikbaar 0318-423636
  • Voor vragen via whatsapp of per mail bereikbaar
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf 100 EUR
  • Onze klanten waarderen ons als goed!

Productomschrijving

Schwalbe Racing Ralph Addix Speed 29 x 2.35 zwart

Een snel en veelzijdig XC-profiel in combinatie met Addix Speed Compound maakt van de Schwalbe Racing Ralph Addix Speed 29 x 2.35 zwart een XC-wapen en een ingenieuze toevoeging aan Racing Ray. De band is speciaal ontwikkeld voor het achterwiel en maakt indruk met veel gripranden in het middengebied voor geweldige tractie en uitstekende acceleratie. Dankzij het snelle en veelzijdige XC-profiel heeft het ook uitstekende roleigenschappen. Zijdelings geplaatste loopvlakblokken die ver in het loopvlak uitsteken, bieden de best mogelijke grip in de bochten.
 
Speciaal ontworpen ruimtes verhogen ook de tractie op wortels en rotsachtige grond en versterken de zelfreinigende eigenschappen van de band. Dankzij de ADDIX-compound wordt het totaalconcept van deze raceband zo goed mogelijk afgerond. Bovendien heeft de nieuwe band een hiel-tot-spoor-stof voor een betere bescherming tegen snijwonden.
 
EvolutionLine
De Evolution-banden zijn de topmodellen in de Schwalbe. Extreem snel, zeer licht met een goede kilometerstand maken deze banden de eerste keuze voor alle ambitieuze atleten! Schwalbe gebruikt voor haar topproducten alleen de best beschikbare materialen om aan alle eisen die aan een band worden gesteld te voldoen!
 
ADDIX
De nieuwe compound voor de banden van de Performance Line, meer grip, meer snelheid, meer kilometers. Schwalbe is hierin geslaagd met een nieuw mengproces waarin de componenten voor de vervaardiging van de rubbercompound nauwkeuriger kunnen worden toegevoegd.
 
ADDIX Snelheid, rode identificatie
De nieuwe compound voor de XC Race-specialisten rolt snel en heeft een aanzienlijk langere levensduur.
 
TLE - Tubeless Easy
Een nieuw monofilament zijweefsel biedt drie voordelen ten opzichte van de vorige standaard: Een nog betere snijweerstand, verhoogde lekbestendigheid en vooral een uiterst eenvoudige tubeless ombouw. Het gebruik van afdichtingsvloeistof is vereist, maar de montage is verder net zo eenvoudig als bij echte tubeless banden. Lange ombouwprocessen met intensief schudden en veelvuldig pompen zijn met Tubeless Easy niet meer mogelijk.
 
SnakeSkin
Het SnakeSkin-zijweefsel garandeert extra snijvaste zijwanden en verhoogt zo de perforatieweerstand.
 
Super Ground
De beproefde SnakeSkin-constructie is verder verbeterd - een lichte en flexibele stoflaag zorgt ervoor dat de band veilig snijdt, zowel op de zijwanden van de band als onder het loopvlak. Laag gewicht met goede lekbescherming. Breed bedoeld gebruik van crosscountry tot all mountain.

Specificaties

EAN Code
4026495880275
SKU
11654029.01

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Vragen over dit product?
Of heb je hulp nodig bij het bestellen. Neem dan contact op met onze support via [email protected] or +31 318 423636. We're happy to help!

Gerelateerde producten

Vragen over dit product?
Of heb je hulp nodig bij het bestellen. Neem dan contact op met onze support via [email protected] or +31 318 423636. We're happy to help!

Recent bekeken

Schwalbe Racing Ralph Addix Speed 29 x 2.35 zwart
Schwalbe
Racing Ralph Addix Speed 29 x 2.35 zwart
De Schwalbe Racing Ralph Addix Speed 29 x 2.35 zwart - de ultieme wedstrijdconst...
€54,95 €45,41
 

Specificaties

EAN Code
4026495880275
SKU
11654029.01
0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Schwalbe Racing Ralph Addix Speed 29 x 2.35 zwart

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »